AZ ÜZLETI VACSORA MENETE:


Az időpontról mindig e-mailben értesítjük a tagokat és vendégeket.

Helyszín: Minerva Panzió, Debrecen, Kossuth u. 59., a panzió különterme az emeleten.

19:00-kor kezdünk, de érdemes egy kicsit korábban érkezni.

Megérkezéskor fogadunk téged, és a már ott lévő vállalkozóknak bemutatunk.

Ismerkedéssel, és kötetlen beszélgetéssel kezdünk, amíg mindenki megérkezik.

Prezentációk: Lehetőséget biztosítunk minden alkalommal 1 vagy 2 tagnak hogy egy rövid prezentációban bemutassa magát és hogy mivel foglalkozik. Ezekből a prezentációkból sok érdekes és hasznos információt szerezhetünk a saját vállalkozásunk vonatkozásában. Vannak olyan témák ami minden vállalkozót érint, pl: könyvelés, jogi tanácsadás, marketing, munkaerővel kapcsolatos ismeretek, partnerekkel való kommunikáció stb.

ADÓ PERCEK:


Az adóval kapcsolatos információk minden vállalkozót súlyosan érint, ezért ezzel a témával kapcsolatban minden alkalommal van egy ilyen blokkunk, amikor az aktuális változásokról, érdekes, mindenkit érintő témákról lesz szó.

BEMUTATKOZÁSOK:


Következő lépésben a vállalkozók bemutatkozása jön. Minden résztvevőnek lehetősége van egy 2 perces bemutatkozásra, amikor tömören bemutathatod vállalkozásodat, tevékenységedet, azt hogy milyen üzleti kapcsolatot keresel. Ez után következnek az ajánlásadások: akinek van ilyen kapcsolata tud neked elérhetőséget adni a megfelelő céghez, vagy emberhez. Így az ajánlás alapján tudod keresni az üzleti partnert és nem hidegen hívod. Az ilyen módon létrejött kapcsolatok sokkal nagyobb valószínűséggel végződnek üzletkötésben.

VACSORA:


Következik maga a vacsora, ami alapban egy főfogást és egy italt tartalmaz. Természetesen ezen felül is fogyaszthatsz, csak azt már nem tartalmazza az ár.

Vacsora közben és után is van lehetőség további beszélgetésre, kapcsolatépítésre.

Az üzleti klubban mindenféle üzleti kapcsolatok születnek, nem csak vevő, vagy beszállító partnert tudsz így szerezni, hanem olyan stratégiai partnereket, akik segítik a vállalkozásod működését, olyan szolgáltatókat, akikkel kedvezőbb feltételekkel, hatékonyabban tudsz működni, vagy akikre nem is gondoltál korábban, hogy ilyen is előre viheti vállalkozásodat.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!